SVM 4100, cel mai nou centru vertical lansat de Doosan Machine Tools

Centrul de prelucrare vertical SVM4100 („Swift Vertical Machining Center”) a fost dezvoltat pentru a satisface cererea crescută de prelucrare a pieselor din aluminiu turnate prin injecție, din industria auto sau IT. În plus, poate fi utilizat pentru prelucrarea generală a pieselor din oțel.

Acest centru de prelucrare în 3 axe, conceput pentru viteze mari de lucru, oferă performanțe de prelucrare excelente, făcându-l ideal pentru companiile ce prelucrează componente din aluminiu care necesită prelucrare rapidă și productivitate ridicată.

VEZI LANSAREA VIRTUALĂ ÎN PREMIERĂ


Vezi produsul


Vezi video

Seria SVM încorporează structura tradițională Doosan, dar este optimizată pentru a oferi o productivitate ridicată pentru operațiuni de prelucrare rapide și ușoare.

  • Clasa axa Y de 410 mm asigură o productivitate mai mare
  • Cu o cursă de 770mm pe axa X, 410mm pe axa Y și 510mm pe axa Z, SVM 4100 oferă un avans rapid de 36m/ min, garantând astfel o productivitate și mai mare.
  • Specificațiile mașinii includ: viteza de rotație a broșei de 12000 r/min, cuplul de 96 N · m și puterea motorului de 18,5kW.
  • Timpul în care nu se prelucrează a fost redus drastic prin optimizarea timpilor de accelerare/ decelerare (0,72 / 0,6 / 0,6).

Vezi mai multe detalii despre SVM 4100