DN SOLUTIONS lansează a 4-a generație a seriei DNM

Producătorul coreean de mașini-unelte, DN Solutions anunță lansarea noilor modele din seria DNM generația a 4- a.

A 4-a generație DNM este echipată cu suprafața maximă de prelucrare, o suprafață de prelucrare superioară, performanță rapidă și productivitate, asigurând o precizie și eficientă a prelucrării. În plus, acesta oferă diverse opțiuni inclusiv un ecran tactil de 15 inch.
Centrul de prelucrare vertical DNM este folosit de mulți clienți din întreaga lume, a moștenit reputația celor trei generații, îmbunătățind fiabilitatea celei de a-4-a generații, prin lubrifiere cu vaselină la ax și la fiecare sistem de axe ca standard pentru o funcționare ecologică. În special, a fost dezvoltat cu scopul de a obține o productivitate remarcabilă, cea mai bună durabilitate și rigiditate din clasa sa și confort sporit pentru utilizator.

CENTRUL DE PRELUCRARE VERTICAL CU CEA MAI MARE SUFRAFAȚĂ DE LUCRU DIN GAMA SA

DNM este un centru de prelucrare în 3 axe care are îmbunătățită performanță rapidă și accelerare/decelerare și are cea mai înaltă performanță și productivitate în comparație cu concurența.
În comparație cu modelul anterior, sunt oferite diverse opțiuni și confortul utilizatorului este sporit prin îmbunătățirea EZ Work.

ECHIPAT STANDARD CU CUPLU DIRECT PENTRU O MAI MARE PRODUCTIVITATE

Deplasare termică axială îmbunătățită de 2 ori față de modelele anterioare, iar ușa pentru magazia de scule este ca și echipare standard pentru a prevenii pătrunderea șpanului in magazie.
Axele de mare cuplu și de mare viteză sunt disponibile pentru prelucrarea diferitelor materiale.
Se obține o productivitate mai mare prin reducerea timpilor de schimbare a sculelor și prin îmbunătățirea ratelor de accelerare și decelerare.

ECHIPAMENT ECOLOGIC PROIECTAT PENTRU STABILITATE ȘI OPERARE UȘOARĂ

Sistem de compensare a erorilor termice ca și echipare standard, optimizează precizia mașinii prin reducerea efectelor acumulării de căldură în timpul perioadele prelungite de funcționare.
Un ecran tactil iHMI de 15 inchi este standard pentru operare ușoară a mașinii, iar o varietate de caracteristici de confort sunt disponibile.
Lubrifiere cu vaselina a axului cu ghidaj cu role ale ca și echipare standard , ajutând la reducerea contaminării.
În plus, depozitarea sculelor din spate este posibilă cu alte opțiuni, iar înălțimea poate fi ajustată.
Capacitățile de răcire și de manipulare a așchiilor din această serie au fost îmbunătățite. Capacitatea rezervorului de lichid de răcire a fost mărită cu 20% pentru a prevenii perioadele de nefuncționare din cauza nivelurilor scăzute de lichid de răcire și pentru a îmbunătăți intervalele de reumplere. În plus, locația pompei de lichid de răcire a fost schimbată pentru a facilita întreținerea. Spațiul de evacuare a așchiilor a fost mărit cu 20% pentru a facilita evacuarea așchiilor mari sau a cantităților mari de așchii generate în timpul prelucrării. În plus, este disponibilă o funcție opțională care permite reglarea vitezei transportorului de așchii în funcție de cantitatea de așchii evacuate.Funcțiile software-ului EZ WORK, care poate manipula operarea sculei și operațiunile de prelucrare, au fost, de asemenea, îmbunătățite. O funcție de marcaj a fost adăugată la ecranul principal Easy Work, iar ecranul de gestionare a sculelor a fost reorganizat.