Lider în industria mașinilor-unelte în ultimii 50 de ani, caracterizat prin dezvoltare constantă, inovație și calitate, Doosan Machine Tools își schimbă numele în DN Solutions.

În ultimii 50 de ani, Doosan Machine Tools a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din industria mașinilor-unelte, crescând și dezvoltându-se prin inovație, cu energia necesară oricărei provocări.

Doosan Machine Tools și DTR Automotive, clasată pe locul 3 în lume în ceea ce privește piesele rezistente la vibrații pentru automobile, au creat oportunitatea de a merge împreună spre un viitor mai bun. Doosan Machine Tools își va schimba numele în DN Solutions, în timp ce DTR Automotive își va schimba numele în DN Automotive, pentru a scrie o nouă istorie ca „DN”.

“D” provine de la Daewoo și Doosan, ca un omagiu adus istoriei acestei companii, dar și de la întâlnirea dintre DTR și Doosan Machine Tools, în timp ce N” simbolizează „Now & New”, adică noi căi de a explora viitorul prin provocări continue.

„Această schimbare de nume semnifică angajamentul nostru de a deveni un producător global. DN Solutions și DN Automotive au decis colaborarea pentru a găsi noi motoare de creștere și pentru a maximiza capacitățile de producție”. Ne angajăm să oferim soluții de producție integrate pentru o gamă largă de industrii, pe baza unor produse competitive.” a declarat Kim Jae-Seop, CEO al DN Solutions.

DN Solutions promite să ofere aceeași calitate Doosan recunoscută precum și soluții individuale și generale pentru industria prelucrătoare.

Aflându-se într-un nou punct de plecare, DN Solutions, prin distribuitorul său din România, Ro-Mega Trade, vă solicită încrederea, sprijinul și încurajarea depline.