ADUCEM „TEHNOLOGIA ÎN MÂINILE TALE” DIN 2002

Ro-Mega Trade este parte din brand-ul Mega Group.
Compania a fost fondată în 1987 și și-a început activitatea prin vânzarea de echipament de măsurare, control și testare. În anii care au urmat, sub denumirea Mega-Group, șapte companii au luat naștere. Una dintre ele este Ro-Mega Trade (2002). Ro-Mega Trade a înregistrat o dezvoltare constantă. Și-a creat un nume care e legat de loialitate, consecvență și calitate. Acest lucru a condus la parteneriate de lungă durată cu nume importante din domeniu prelucrării și controlului calității. În cei peste 20 ani de activitate, Ro-Mega Trade a reușit să-și creeze un fundament solid și să aducă tehnologia mai aproape de clienții săi. Parteneriatele de durată și încununate de succese sunt cele mai importante dovezi ale realizărilor Ro-Mega Trade. De-a lungul anilor, Ro-Mega Trade a transformat investițiile în specialiștii săi într-o adevărată tradiție, sprijinindu-i să devină mai buni și să servească drept o interfață competentă între producătorii și cumpărătorii de echipamente industriale. Ro-Mega Trade este un distribuitor de mașini-unelte și echipamente de măsură și control de renume mondial. Cu alte cuvinte, funcționează ca o interfață între producătorii și cumpărătorii din acest domeniu de activitate. Cu o cunoaștere absolută a domeniului, producătorilor și produselor putem să recomandăm cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

Competență

Dobândită din cunoștințele de specialitate, pasiunea pentru inginerie, cercetarea constantă, cunoașterea pieței din România și a pieței internaționale de către specialiștii noștri.

Onestitate

Cea mai bună recomandare a noastră este portofoliul de parteneri-clienți. Suntem mândri de lungă durată a parteneriatelor încheiate cu nume importante din acest domeniu.

Dinamism

Înțelegem natura industriei de azi. Deoarece tehnologia se dezvoltă într-un ritm foarte alert, suntem întotdeauna pregătiți să ne reevaluăm și să ne îmbunătățim cunoștințele și abilitățile.

Ce oferim?

  • Consultanță și soluții tehnologice: Ro-Mega Trade nu vinde doar produse. Vindem răspunsuri de inginerie la nevoile clienților noștri.
  • Produsele noastre variază între: strunguri, centre de prelucrare verticale și orizontale, centre de frezat, software, echipamente de control și instrumente de metrologie.
  • Instalarea mașinilor și a echipamentelor
  • Pregătirea personală: Asigurăm că personalul care operează și folosește utilaje este gata să exploateze produsul la maxim. De asemenea, utilizarea se va face în așa fel încât viața și performanța produsului să fie conforme standardelor.
  • Serviciu tehnic și soluții flexibile pentru întreținere: susținem afacerea clienților noștri cu opțiuni flexibile de garanție, întreținerea și repararea echipamentelor.
  • Piese de schimb și consumabile
  • Soluții de modernizare și upgrade
  • Aducem tehnologia mai aproape: Înțelegem că este crucial pentru clienții noștri să vadă instrumentele și mașinile la locul de muncă. Organizăm evenimente periodice care oferă potențialilor clienți și entuziaștilor tehnologici posibilitatea de a vedea demonstrații și mașini de ultimă oră în acțiune.

CUVÂNT DIN PARTEA CONDUCERII

Elif Özkan
Director General Ro-Mega Trade

Vă oferim puterea cunoașterii, singurul avantaj înțelept pe care omenirea l-a avut vreodată.

După cum știți, ingineria este o știință foarte practică. Folosește valorile teoretice ale matematicii, permanent focalizată însă pe aspectele practice. Observă și înțelege legile Universului, prin fizică și chimie. Apoi găsește căi să controleze realitatea și să lase să se întâmple lucruri minunate.

Aici, la Ro-Mega Trade, credem cu tărie în valoarea tehnologiei și a cunoașterii. Credem că puterea stă în cunoaștere. Astfel, transmiterea informațiilor și a abilitaților este un act de putere. Acesta este principiul de bază care ne ghidează în afacerea noastră.

În această eră, caracterizată de o abundență de informații, este ușor să te pierzi. Devine deci vital să fii capabil să alegi factorii cheie care-ți vor servi și nu pe cei care vor lucra împotriva ta. Pentru aceste motiv, noi investim în mod constant în cercetare, în formarea și educarea experților noștri. Suntem întotdeauna la curent cu ultimele inovații tehnologice în domeniul nostru tehnologic de expertiză.

Procesăm cercetările noastre prin analiza, comparația și reevaluarea informațiilor. Înțelegem știința din spatele fiecărui produs. În acest fel, suntem capabili să ne adresam cel mai bine nevoilor clienților noștri și să propunem cele mai potrivite soluții.

Ingineria încearcă să găsească soluții optime la problemele cotidiene. Pornind de la aceasta, scopul nostru este să folosim această unealtă supremă, cunoașterea, pentru a înțelege, explora și interacționa cu lumea în cel mai eficient și mai responsabil mod. Și astfel, Universul devine locul nostru de joacă.

Tehnologie

Este baza activității noastre și pasiunea noastră cea mai mare. Vindem echipamente și mașini care rezolvă probleme. Și astfel găsim soluții problemelor voastre.

Versatilitate

Aceasta definește Ro-Mega Trade. Noi vindem mașinării și instrumente care sunt proiectate să găsească soluții la diferite probleme industriale. În timp ce facem asta, folosim abilitățile noastre de a rezolva probleme în beneficiul partenerilor noștri.

Adaptabilitate

Înțelegem că nevoile clienților noștri sunt foarte diferite, din punct de vedere tehnologic, financiar și practic. Înțelegem aceste nevoi și întotdeauna găsim o cale să le livrăm cea mai potrivită soluție.

Fiabilitate

În strânsă legătură cu siguranța, este unul dintre cele mai importante scopuri ale noastre să le asigurăm sentimentul de siguranță partenerilor noștri atunci când aleg serviciile noastre!

Ro-Mega Trade este distribuitor exclusiv în România pentru:

Experiența de peste 40 de ani în industria mașinilor-unelte și tehnologia de vârf folosită de DN Solutions (anterior, Doosan Machine Tools) a creat de-a lungul timpului și continuă să creeze unele dintre cele mai bune mașini-unelte. DN Solutions (anterior, Doosan Machine Tools) este un producător recunoscut de mașini-unelte cu comandă numerică.

Citește mai mult…

FARO® dezvoltă și produce sisteme portabile de măsurare 3D folosite în special în domeniile Metrologie, AEC (Arhitectură, Inginerie și Construcții) și Analiza siguranței publice. Timp de 40 de ani, FARO a furnizat soluții de top care permit clienților să își măsoare rapid și ușor piesele, obiectele sau spațiile, asigurând măsurători rapide si precise în 3D.

Citește mai mult…

Mahr, Germania, este un producător de renume mondial de echipamente şi aparate de măsurare şi control pentru ateliere sau laboratoare metrologice, de o calitate indiscutabilă.

Citește mai mult…

Compania WENZEL Präzision – Germany – a fost înființată în 1968 de către Werner Wenzel, fiind, încă de la început, unul dintre cei mai importanți producători de mașini de măsurat în coordonate, și contribuind semnificativ la succesul clienților.

Citește mai mult…

Renishaw este un producător din Marea Britanie de Sisteme de măsurare pentru mașini de măsurat în coordonate, sisteme de măsurare a pieselor pe mașini-le unelte CNC, sisteme de setare a sculelor, sisteme de calibrare și optimizare. Sisteme de măsurare Renishaw se adreseaza industriilor aerospațială, electronică, medicală, automotivă, energie și altele.

Citește mai mult…

MATRIX GmbH este un producător cu experiență pe piață pentru „dispozitive de fixare matrițe complicate” încă din anul 1997. Ca o pernă cu pini, pinii Matrix® se ajustează individual pe conturul piesei indiferent cât de complicată este forma acesteia.

Citește mai mult…

Fondată în 1888 de către August Kirsch, Ultra Präzision este cunoscută în întreaga lume ca un garant al preciziei create în Germania.

Citește mai mult…

OGP (Optical Gaging Products) este o divizie a Quality Vision International Inc (QVI®), un producător – lider mondial de sisteme de metrologie multisenzor de precizie pentru controlul calității industriale.

Citește mai mult…

Fondată în 1994, cu sediul în Quebec, QC, Canada, și filiale la nivel mondial, InnovMetric Software Inc. este lider în furnizarea de soluții universale de software pentru metrologie 3D.

Citește mai mult…

Certificări