Tracker 6DoF Probe este instrumentul de inspecție dinamică, portabil și de înaltă precizie, mai rapid și mai ușor de utilizat ca niciodată

 

24 noiembrie 2020 – FARO® anunță lansarea următoarei sale generații de Laser Tracker Vantage “6 Degrees of Freedom (6DoF) Probe”. Noul 6Probe oferă o portabilitate excepțională și este compatibil cu trackerele FARO VantageS6 și VantageE6, care permit utilizatorilor să construiască, să inspecteze și să măsoare produsele mai rapid și mai precis.

6Probe este o soluție 6DoF rentabilă care îndeplinește cerințele de măsurare dinamică, de viteză și de precizie ale celor mai dificile aplicații industriale. Utilizatorii pot acum schimba capetele de palpare din mers și pot măsura fără nici o recalibrare, datorită capabilității de autoidentificare cinematică și pot măsura zonele ascunse în afara liniei vizuale a trackerului, cu unghiuri de acceptare mai largi. Rezultatul este un instrument semnificativ mai eficient care sporește productivitatea și eficiența. De fapt, utilizatorul noului 6Probe poate acum economisi până la 30 de minute sau mai mult timp într-o anumită zi.

 


Platformele Vantage oferă măsurători 3D complete, cu volum mare de măsurare, de până la 80 de metri, eficientizând semnificativ procesele și reducând timpul ciclului de inspecție, asigurând în același timp încrederea deplină în rezultate. VantageS6 și VantageE6 oferă capacități de măsurare 6DoF prin intermediul palpatorului 6Probe opțional, permițând măsurarea precisă a zonelor ascunse și a caracteristicilor mici. 6DoF și palparea standard sunt facilitate de funcția FARO ActiveSeek ™, care localizează și urmărește în mod automat ținta activă. Soluția Super 6DoF este valabilă și pentru sistemele TrackArrm, care permite Laser Tracker-ului Vantage și brațelor Faro să lucreze împreună pentru a crea un sistem integrat de măsurare 3D prin palpare sau non-contact. Cu o rază de acțiune de până la 60 de metri (și cu o acoperire de 4 metri),  Super 6DoF elimină provocările vizuale și extinde gama de măsurare, menținând în același timp o precizie superioară.