În perioada 23–27 noiembrie 2020 va avea loc, în premieră, DEMO METAL VIRTUAL, eveniment digital, exclusiv online la care Ro-Mega Trade își anunță participarea.

Evenimentul digital va avea următoarele teme de interes:

– Expoziție – pagina Ro-Mega Trade unde vizitatorii pot găsi noutățile și ofertele promovate de compania noastră.

– Forumul „SMART FACTORY & SAFE BUSINESS” – care va permite o largă expunere, din multiple perspective, a provocărilor industriei din această perioadă.

– Networking și întâlniri face to face – într-un format online, dar asigurate de chat-ul privat și întâlnirile video care pot fi programate de comun acord cu dvs.

– Workshop-uri pregătite de specialiștii noștri.

“La Ro-Mega Trade, credem cu tărie în valoarea tehnologiei și a cunoașterii. Credem că puterea stă în cunoaștere, versatilitate și adaptabilitate.

De aceea, vedem această perioadă dificilă ca pe o oportunitate de a explora alte metode de prezentare, cunoaștere și relaționare. Sperăm ca prin platforma virtuală pusă la dispoziție de DemoMetal, să găsiți informațiile de care aveți nevoie, să primim solicitările dvs. si să profitați de ofertele noastre exclusive. Și, desigur, suntem la dispoziția dvs pentru a ne cunoaște sau a ne revedea prin întâlniri video.

Vă invităm, așadar, la acest eveniment inovator care duce mai departe tradiția târgului DemoMetal la care compania noastră a participat încă de la început și așteptăm cu interes să vă propunem cele mai potrivite soluții pentru business-ul dvs.”

Elif Özkan, Director General Ro-Mega Trade