Noul FARO® Focus Premium Laser Scanner este cel mai rapid, mai precis și cu cea mai mare capacitate de partajare a datelor de pe piață de până acum, având componente complet noi și un design inovator.

Scancare cu până la 50% mai rapidă

Aproximativ 1 minut pentru a finaliza o scanare tipică, în combinație cu FARO PanoCam (opțional), chiar și color.

Rezoluție color foarte înaltă

Cea mai recentă tehnologie a camerei color permite modelului Focus Premium să capteze scanări cu informații color de până la 266 megapixeli.

Garanție doi ani

Serviciu competitiv înseamnă maximizarea duratei de viață a produsului, reducând în același timp costul total de proprietate pe toată durata de viață a dispozitivului. Doi ani permite o flexibilitate maximă și relaxare știind că orice reparație va fi efectuată sau piesele defecte vor fi înlocuite.

Produsele complementare FARO — FARO Sphere și FARO Stream (care servește ca punte de date între Focus Premium și Sphere) — sunt trei tehnologii distincte care permit utilizatorilor să înregistreze și să se contecteze oricând, oriunde. Acest lucru reduce timpul de luare a deciziilor, eficientizând în același timp sarcinile fluxului de lucru dar și a vitezei digitale necesare astăzi.