CARE SUNT AVANTAJELE UNEI MAȘINI DE MĂSURAT ÎN COORDONATE WENZEL?

La expoziția CIMT din China au fost expuse diferite tipuri de mașini de măsurat în coordonate, inclusiv WENZEL. Pe lângă renumiții participanți ai pieței din Europa, au fost prezenți și mulți mici producători chinezi. Pentru companiile care au nevoie de CMM-uri, dar și pentru producătorul german pe care Ro-Mega Trade îl reprezintă, a apărut întrebarea “prin ce se diferențiază mașinile 3D WENZEL”.

De aceea, am dori să prezentăm cinci argumente esențiale care sunt importante pentru WENZEL:

  1. Calitatea începe cu partea mecanică.

Din punctul nostru de vedere, calitatea înseamnă cu mult mai mult decât cumpărarea și asamblarea componentelor individuale. Astfel că, WENZEL are o gamă mare de elemente pe care le fabrică, iar procesul de precizie începe cu prelucrarea atentă a pietrelor de granit. Fiecare inexactitate a granitului corectată din punct de vedere fizic („îmbinată prin suprapunere”) nu trebuie să fie determinată și corectată ulterior prin compensări complexe.

  1. Calitatea este rezultatul competenței ridicate a personalului (producție și dezvoltare)

WENZEL crede în calitatea personalului calificat, de aceea investește constant în formări și se bazează pe un parteneriat îndelungat. Această competență se reflectă în mașini. Suntem convinși că numai angajații excelent instruiți, care înțeleg echipamentul în ansamblu, pot dezvolta și fabrica piese individuale la un standard ridicat.

  1. Echipamente customizate – Problema clientului determină soluția și proiectarea mașinilor.

WENZEL a oferit și oferă soluții flexibile. Uneori, clienții noștri au solicitări inedite: mai lung, mai larg, într-o altă culoare. Nicio problemă – provocați-ne!

  1. Parteneriatele inovatoare pe care le construim cu experți în domeniu permit clienților noștri să beneficieze de cele mai bune soluții

În momentul în care producătorii oferă doar propriile componente, acest lucru înseamnă întotdeauna compromisuri pentru client. De aceea, WENZEL lucrează cu companii specializate în anumite domenii în care sunt experți pentru a oferi clienților săi cele mai bune soluții.

  1. Durabilitatea se exprimă prin: serviciu bun de Customer Service, o disponibilitate lungă și globală de piese de schimb și costuri de operare/ mentenanță permanent reduse.

Scopul nostru este să stabilim relații pe termen lung cu clienții noștri, de aceea suntem foarte mândri să vindem aceste mașini. Mașinile WENZEL au o viață de funcționare foarte, foarte mare. Oferim rapid toate piesele de schimb necesare, rapid și în condiții corecte. În acest fel, clienții noștri se pot bucura de CMM-urile lor WENZEL pentru o lungă perioadă de timp.

„Pentru noi, la WENZEL, producția unei mașini de măsurat coordonate de înaltă precizie începe cu o pasiune pentru meșteșug. Selectarea materialelor necesare trebuie făcută cu atenție și pe baza calității dorite, nu pe cel mai mare profit posibil al furnizorului. Aceasta este tradiția și filozofia noastră și suntem convinși că nu există mașini de calitate mai bună pe piață. La WENZEL credem: Tradiția și inovația nu se exclud reciproc! Știm să ne păstrăm rădăcinile, dar reușim și să inovăm în fiecare zi.”, spune Heiko Wenzel – Director General al WENZEL Group GmbH & Co. KG.