Tehnic Media, organizatorul Demo Metal, anunță a două ediție a evenimentului virtual care va avea loc în perioada 24-28 Mai 2021.

Ro-Mega Trade, participant al tuturor edițiilor Demo Metal, susține inițiativa noii platforme virtuale prin participarea la acest eveniment digital.

Evenimentul digital va avea următoarele teme de interes:

– Expoziție – pagina Ro-Mega Trade unde vizitatorii pot găsi noutățile și ofertele promovate de compania noastră.

– Forumul „SMART MANUFACTURING FOR NEW BALANCE” – care va permite o largă expunere, din multiple perspective, a provocărilor industriei din această perioadă.

– Networking și întâlniri face to face – într-un format online, dar asigurate de chat-ul privat și întâlnirile video care pot fi programate de comun acord cu dvs.

– Workshop-uri pregătite de specialiștii noștri.

Pregătim pentru vizitatorii paginii noastre virtuale cele mai noi informații despre soluțiile partenerilor noștri, oferte speciale atât pentru mașini-unelte, cât și pentru aparatura de control, workshop live cu tema măsurătorilor 3D și multe altele.

Înregistrare la https://live.demometal.ro/inregistrare-vizitator/

Vă așteptăm!

Echipa Ro-Mega Trade

În această eră, caracterizată de o abundență de informații, este ușor să te pierzi. Devine, deci, vital să fii capabil să alegi factorii cheie care-ți vor servi și te vor ajuta să-ți dezvolți și să-ți consolidezi afacerea. Noi, la Ro-Mega Trade, considerăm platforma Demo Metal Virtual unul dintre acești factori, o modalitate practică de a aduce laolaltă clienți și furnizori, soluții și tehnologii moderne într-un cadru digital facil. 

Suntem încântați să anunțăm participarea și la această nouă ediție Demo Metal Virtual și să prezentăm noutățile partenerilor noștri, să interacționăm cu vizitatorii și să pregătim workshop-uri de interes.

Ingineria încearcă să găsească soluții optime la problemele cotidiene. La fel și partenerii noștri de la DemoMetal Virtual, cărora le mulțumim.”

Elif Özkan, Director General Ro-Mega Trade