Stimați parteneri,

Avem plăcerea să vă invităm la MetalShow & TIB, eveniment dedicat industriei prelucrării metalului ce va avea loc la Romexpo București, în perioada 9-12 Mai 2023.

În cadrul expoziției vom prezenta mașini-unelte, soluții și echipamente de măsură și control din portofoliul DN Solutions, Mahr, Faro, Wenzel, OGP, Renishaw, sisteme și inovații de ultimă generație.

Echipa Ro-Mega Trade vă așteaptă la standul 117-118 din Pavilionul B2 unde vom avea expuse următoarele echipamente:

  • Centru de prelucrare vertical DN Solutions DNM 5700

Noua versiune DNM beneficiază de o fiabilitate mai mare și cu performanțe îmbunătățite. În plus, noua serie include o gresare a ghidajelor cu role, ecologică. Noul design care stă la baza seriei DNM include viteză mare, rigiditate ridicată și posibilitatea de a lucra pe mai multe domenii de producție.

  • Strung orizontal DN Solutions  Lynx 2100LMB

Fiabilitatea excelentă a seriei se bazează pe un sistem de structură de susținere, un batiu mai stabil, arborele principal cu vibrații/zgomot redus, ax cu servomotor, turelă și un capac cu glisare completă pentru prevenirea scurgerilor de lichid de răcire și a așchiilor în mașină.

  • Mașină de măsurat în coordinate Wenzel LH 65

Mașină de măsurat în coordonate CNC cu scanare prin palpare, sistem de scanare și senzor optic. Serie dinamică și de înaltă precizie cu rulmenți cu aer pe toate axele. Stație de lucru cu controler integrat și calculator. Diverse configurații pentru selectarea optimă a dimensiunilor necesare și a volumului de măsurare.

  • Sistem de măsurare contur Mahr CD 140

Sistemele de măsurare din seria Marsurf CD ridică noi standarde atunci când vine vorba de testarea suprafețelor. Timpi de măsurare mai scurți, aplicații flexibile și manevrarea ușoară înseamnă o eficiență mai mare pentru asigurarea calității. Noul sistem de trasare combină robustețea și precizia. Forța de contact variabilă permite chiar și să măsurați rugozitatea începând cu valoarea Rz 2 μm cu ajutorul sistemului MarSurf CD. Înălțimea redusă a piesei de prelucrat și sistemul integrat de reglajul mesei TY integrat în masa de granit a sistemului asigură, de asemenea, o poziție stabilă. Prin urmare, oferă rezultate fiabile și precise, chiar și atunci când sunt utilizate în apropierea producției. Eroarea de contact redusă de 0,75 μm permite toleranțe de producție minime.

  • Sistem de măsurare rugozitate Mahr XR1

Sistem pentru măsurarea rugozitatii, profilul P și ondulații cu unitatea de acționare MarSurf SD 26 și sistemul de palpatori cu prindere magnetică. Caracteristicile speciale ale acestei stații de măsurare includ setare automată la zero și schimbarea rapidă a brațului sondei. Palpatorul intră automat în contact cu suprafața măsurată și permite schimbarea rapidă a palpatorului datorită prinderii magnetice în 3 puncte.

  • AMC-uri – aparate de măsură și control Mahr

Toate produsele oferite de către Mahr combină precizia și eficiența pentru a ușura task-urile zilnice de măsurare dar și pentru o productivitate sporită. Sistemele au wireless integrat, așadar datele se pot transmite ușor către un PC, acest lucru vine în susținerea digitalizării producției și a industrie 4.0.

  • Brațul de măsurare Faro Quantum Max M cu sistem de scanare și masă rotativă

Când vine vorba de efectuarea de măsurători și inspecții 3D precise pe suprafețe mici și mijlocii, niciun instrument nu poate egala utilitatea, viteza și precizia FaroArm. Companii din domeniul aerospațial, de prelucrare, asamblare și producătorii de automobile se bazează pe acest dispozitiv extrem de versatil pentru a facilita captarea măsurătorilor precise, în orice mediu. Quantum Max dispune de cea mai rapidă, cea mai detaliată scanare disponibilă pe piață în prezent, accelerând timpul de finalizare a proiectului, îmbunătățind în același timp productivitatea generală.

  • Scanner 3D Faro Focus S70

Focus Premium oferă o eficiență excepțională de captură, calitate și acuratețe a datelor pentru aplicații profesionale în domeniul construcțiilor, siguranță publică, operațiuni de întreținere și producție, oferind în același timp calitate a datelor la viteze de scanare mai mari (până la 1 minut pe scanare), reducând timpul de scanare la fața locului cu până la 50%. Între timp, încărcarea mai rapidă și răspunsul mai rapid al sistemului generează o mai mare eficiență în gestionarea datelor atunci când este asociat cu FARO Stream și FARO Sphere.

Accesul este gratuit!    

Vă așteptăm!