Demo Metal is the first exhibition in Romania dedicated to the metalworking industry, on their third edition which will take place this year at Romaero Baneasa, from 28 to 31 May.

Ro-Mega Trade – authorized dealer of Doosan machine tools in Romania, announces its participation in this year’s most important trade fair dedicated to the machining industry, featuring their products and promoting the brands represented in Romania.

Regarding the exhibited products, these will be:

· The lathe Puma 280M – for hard turning operations.

· 3D Measuring Machine LH 87 New Generation from Wenzel

· 3D Measuring arm from Faro, Edge 2.7m with 7 axis and the laser tracker system Faro Vantage.

More info at www.demometal.ro

Demo Metal este prima expozitie din Romania dedicata industriei de prelucrare a metalelor, aflata la cea de-a treia editie care va avea loc anul acesta la Romaero Baneasa, 28-31 Mai.

Ro-Mega Trade, reprezentantul masinilor-unelte Doosan in Romania, isi anunta participarea si in acest an la cel mai important targ dedicat industriei de prelucrari mecanice, prezentand produsele pe care le comercializeaza si promovand brandurile pe care le reprezinta in Romania. Printre echipamentele expuse, Ro-Mega Trade va prezenta: • Soluţia de prelucrare a metalelor de la Doosan Infracore, strungul Puma 280M destinat operatiilor de strunjire dura. Fara rival in comparatie cu modelele echivalente datorita diametrului maxim de prelucrare si al puternicului motor al axului principal. • Maşina de măsurat în coordonate LH 87 New Generation de la Wenzel – Precizie înaltă şi utilizare prietenoasă, mentenanţă uşoară. • Bratul de masura in coordonate Edge de la Faro de 2.7m cu 7axe alaturi de cel mai bun, cel mai usor de utilizat si cel mai complet laser tracker – sistemul VANTAGE de la Faro.

Mai multe detalii pe www.demometal.ro