Stimați parteneri,

Avem plăcerea să vă invităm la Demo Metal Arad, eveniment dedicat industriei prelucrării metalului ce va avea loc la Expo Arad, în perioada 13-15 Septembrie 2022.

În cadrul expoziției vom prezenta soluții și echipamente de măsură și control privind controlul calității din portofoliul DN Solutions (Doosan Machine Tools), Mahr, Faro, Wenzel, OGP, Renishaw, sisteme și inovații de ultimă generație.

Echipa Ro-Mega Trade vă așteaptă la standul 15 din Pavilionul A unde vom prezenta următoarele echipamente:

• Mahr Precimar SM 60 – Echipament din gama de măsurare lungimi de la Mahr

Precimar SM 60 este un instrument perfect pentru inspecția de calitate datorită funcționării sale simple și rapide, designului robust și flexibilității mari. Datorită dimensiunilor reduse, designului simplu și construcției robuste, echipamentul este ideal pentru utilizarea directă în atelier sau în alte medii de producție. Este simplu și se adaptează la piese diverse, permițându-vă să utilizați în același timp alte echipamente de măsurare (precum comparator sau palpator), după cum este necesar. Poate fi folosit împreună cu alte accesorii de măsurare.

• Mahr XC basic – Stație computerizată pentru măsurarea conturului

Lungime de trasare 400 mm.
Deplasare axa Z
50 mm (350 mm probe arm)
25 mm (175 mm probe arm)
Rezoluție 1 μm

• Mahr XR1 – Stație mobilă cu touch screen all-in-one PC

Versatil, puternic și compact.
Raport calitate-preț excelent.
Înregistrări complete de măsurare

• Brațul de măsurare Faro Quantum M MAX 2.5m

Noul Quantum Max ScanArm este cel mai avansat instrument de măsurare portabil de pe piață care dispune de trei tipuri de lasere (LLP) diferite, hot-swappable, care satisfac orice necesitate de măsurare. Cu opțiunile de creștere dramatică a vitezei de scanare sau a rezoluției, realizarea inspecției cât mai repede și mai precis posibil nu a fost niciodată mai ușoară. Cu flexibilitate maximă, acoperire extinsă a brațului și design inovator care oferă doua sloturi cinematice, eficacitatea și productivitatea sunt maximizate cu peste 30%.
Fiecare model FaroArm are o acoperire cu 25% mai mare, utilizarea acestora fiind mai confortabilă, brațul oferind o acoperire mai bună peste și în jurul obiectelor mai mari poziționate în volumul de lucru specificat. Împreună cu a 8-a axă, necesitatea de a muta sau repoziționa dispozitivul este practic eliminată – astfel, inspecțiile pot fi finalizate mult mai rapid.

• MMQ 500 – Stație automată de măsurare a abaterilor de formă și poziție.

o Viteza de poziționare de până la 100mm/s
o Capacitate de încărcare de până la 80 kg
o Acuratețe 0.01 μm
Designul inovator al aparatului face ca acesta să fie extrem de ușor și sigur de utilizat. Puteți poziționa perfect toate componentele pentru măsurare folosind doar o singură mână. Procesul de măsurare în sine se caracterizează prin viteze impresionant de mari. Acest lucru se datorează faptului că axa Z permite mișcări de până la 100 milimetri/secundă, ceea ce îl face mai mult decât de trei ori mai rapid decât mașinile de măsurare convenționale.

• AMC-uri – aparate de măsură și control Mahr

Accesul este gratuit!
Pentru un acces rapid vă puteți înregistra pe site-ul http://demometal.ro/vest/inregistrare-vizitator/ sau la fața locului, în Pavilion B. Eliberarea ecusoanelor pentru acces vizitatori se face tot în Pavilion B.
Vă așteptăm!