Ofertă Faro

Echipamente de măsurat în coordonate

Faro Gage

Un nou standard în ceea ce privește performanța și accesibilitatea

Noul FARO® Gage este cel mai accesibil aparat de măsurare a coordonatelor 3D (CMM). De asemenea, este cel mai precis FaroArm produs vreodată și permite măsurători sigure, pe o gamă largă de utilizări industriale, la o valoare care oferă un randament semnificativ al investițiilor (ROI).

Ideal, pentru sarcini de dimensiuni mici de înaltă precizie, Gage este cel mai intuitiv, ergonomic și versatil CMM portabil articulat, permițând atelierelor de prelucrat să îndeplinească cele mai exigente specificații de calitate. În plus, Gage minimizează nevoia de a utiliza uneltele de mână tradiționale, cum ar fi etrierele, micrometrele și indicatoarele de înălțime. Aceste instrumente tradiționale măsoară doar o singură dimensiune. Nu este timpul să măsuram fără efort în 3D?

Proiectat cu precizia unui instrument de laborator și rezistența unui mașini de prelucrat, Gage se instalează în câteva secunde, reduce timpul de inspecție și oferă rezultate de calitate cu o flexibilitate excepțională, ceea ce duce la creșterea randamentului și a productivității.

Dependența de CMM-urile fixe, greu de utilizat și scumpe, este practic eliminată, datorită acuratetei ridicate a tehnologiei măsurării, prin palpare. Gage elimină blocajele de inspecție, îmbunătățește instrumentele de măsurare convenționale și reduce variabilitatea de la un operator la altul.

Gage stabilește un nou punct de reper al industriei, în ceea ce privește performanțele compacte și accesibilitatea, extinzând tradiția FARO de precizie, coerență și fiabilitate de măsurare maximă, în fiecare mediu de lucru.

Ofertă specială

FARO GAGE Basic + CAM 2 Probing

21.000 €

FARO GAGE + CAM 2 Probing

23.600 €